ТСМ Керамический - теплоизоляция толщиной 1 мм!

До недавнего времени вопрос энергосбережения интересовал украинское население, но как-то не беспокоил. Сегодня, в условиях подорожания всех видов энергоносителей, применение современных энергосберегающих технологий, становится не только экономически оправданным, но и просто необходимым. Популярность теплоизоляционных материалов, как составной части решения вопросов энергосбережения растет с каждым днем

Технологиї майбутнього вже сьогодні

Ще вчора, аналізуючи ринок теплоізоляційних матеріалів, складалося враження, що розвиток теплозберігаючих технологій досяг своєї межі і удосконалення наявних матеріалів стосується здебільшого розширення сфер застосування. Виробники у змаганні за зменшення коефіцієнта теплопровідності на тисячні навколо значення 0,03 досягли 0,028. Попри це, кон’юнктура світового ринку інвестицій давно сигналізує про те, що невдовзі можна очікувати на технологічний вибух. Всі ми маємо змогу спостерігати розвиток нових воєнних та космічних технологій, на які витрачаються величезні кошти. Щоправда, розробникам таких технологій не доводиться рахуватися із законами ринку, і тому на більшість з них не можна скласти вагоме ТЕО. Але існують поодинокі винятки. Саме про один із них і піде мова.

Традиционная теплоизоляция была и будет. Но все чаще специалисты отдают предпочтение новым разработкам, которые эффективно адаптируются

Решение проблемы энергосбережения всегда вызывала бурные дискуссии по всему миру среди экспертов в данной области. Истощением природных ресурсов давно обеспокоены не только экологи, но специалисты различных направлений  в теплоэнергетике, строительстве, промышленности.

ТСМ Керамічний - перше вітчизняне рідке теплоізоляційне покриття

ТСМ Керамічний використовується для теплоизоляції будівельних споруд: стіни, стеля, підлога, фасад, фундамент, покрівля, підвальні приміщення, балкони, підвіконня та багато іншого.

У промисловості ТСМ Керамічний ізолює технологічне обладнання, трубо- , паро- та конденсатоводи, ємкості, котельне обладнання тощо.