ТСМ Керамічний - перше вітчизняне рідке теплоізоляційне покриття

Верстка

Виробник — ТОВ ІнфоВіт, м Харків. Використовується у країнах СНД, Балтії, Болгарії, Греції, Ірану та багато інших.

З чого складається ТСМ Керамічний

Зовні має вигляд звичайної фарби. Складається з акрилової дисперсії, в якій містяться спеціальним чином отримані розряджені керамічні та силіконові кульки. Після нанесення на поверхню кульки утворюють так званий “вакуумний лабіринт”, який відбиває до 80 % теплового потоку.

Де використати ТСМ Керамічний

ТСМ Керамічний використовується для теплоизоляції будівельних споруд: стіни, стеля, підлога, фасад, фундамент, покрівля, підвальні приміщення, балкони, підвіконня та багато іншого.

У промисловості ТСМ Керамічний ізолює технологічне обладнання, трубо- , паро- та конденсатоводи, ємкості, котельне обладнання тощо.

ТСМ Керамічний незамінний, коли мова йде про ізоляцію обладнання складної форми, у важкодоступних місцях, трубопроводів малого діаметру, споруд архітектурної форми. Завдяки легкості нанесення — звичайним пензлем, його можна використати там, де раніше ізолювання здавалося неможливим.

Товщина шару ізоляції значно менша, за традиційну. ТСМ Керамічний займає не більше 1,5 мм у Вашій оселі! Та не більше 3 мм на промислових об'єктах.

Ще одна перевага ТСМ Керамічний - майже відсутнє навантаження на несучі конструкції — не більше 0,5 кг/м²!

Додаткові можливості ТСМ Керамічний

Базовий колір матеріалу — білий. За потребою замовника його можна змінити на будь-який, додавши до матеріалу пігмент. Якщо замовити понад 300 літрів — виробник додасть колір безкоштовно!

Додатково ТСМ Керамічний має гідроізоляційні властивості. Що значно поширює сферу його використання, порівняно з іншими матеріалами.

ТСМ Керамічний усуває конденсат, запобігає поширюванню корозії, ліквідує містки холоду. Пліснява, грибок, сирі стіни та підвальні приміщення більше не будуть вас турбувати!

Гарантії

Ми маємо величезний досвід використання рідкої теплоізоляції як для промислових підприємств, будівельних майданчиків, так і для приватних потреб споживачів. Ми надаємо повний технічний супровід — енергоаудит, технічний аналіз, діагностику об'єкту, шеф-монтаж, гарантійне та після гарантійне обслуговування.

Приклади з практики

Олександрійський цукровий завод. Ізольовані ємкості, трубопроводі, технологічне обладнання, фільтри, які приймають участь у технологічному процесі виготовлення цукру. Економія коштів на енергоносії за один сезон становила близько 1 мільйона гривень.

9-поверхові будинки, квартал Молодіжний, м. Луганськ

Теплоізоляція фасадів. Товщина шару 1-1,2 мм. До матеріалу додано колір, що дало можливість пофарбувати фасади в різноманітні кольори.

Ми буди першими в Україні, та залишаємося кращими! Вибір за Вами!

Застерігайтесь підробок! Звертайтеся тільки до авторизованих дилерів!

Перелік нормативно-технічної документації: ТУ У, Висновок СЕС, протоколи випробувань МНС, Висновок НДІБК, Висновок КПІ, Висновок інституту ім. Францевича, Висновок інституту стандартизації та метрології, Паспорт якості, Патент.